Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Sponsoring

Eye_Connection_spelers_fotoEye_Connection_team_foto

Eye Connection sponsort al 3 jaar lang via de Sefapane soccer foundation een Team in Zuid Afrika.

Hiermee krijgen kinderen van 7-17 jaar de mogelijkheid om, als ze al naar school zouden gaan, in hun vrije tijd mee te doen aan een teamsport. Hierdoor maken we de kinderen sterker, door ze te leren met verlies en winst om te gaan. De kinderen voetballen normaal gesproken op gravel op hun blote voeten. Ze krijgen dan ook niet alleen kleding en schoenen, maar worden door opgeleide coaches en trainers, die ook betaald worden door de foundation, spelenderwijs normen en waarden bijgebracht. Zo is de kans groter dat ze uit de criminaliteit blijven. Door aan sport te doen, werken ze aan hun gezondheid en ze hebben en doel om naar uit te kijken.

Wat mij betreft vele redenen om dit project te blijven sponsoren, om zo de kinderen een betere toekomst te kunnen bieden.

Sefapana soccer ____________________________________________________________________________________________

 

image003

Per toeval kwamen Marieke Bunnik een oud klasgenoot van de lagere school en ik in contact. Zij heeft jaren in Zuid Afrika  gewoond en ikzelf voel een warme verbondenheid met het land en de mensen en daarover raakten we aan de praat. Zij komt net als ik nog steeds regelmatig in Zuid-Afrika . Zij leert de mensen daar de Bengeltjes maken, die zij in Nederland verkoopt. Zij krijgen daarvoor een salaris en zo kunnen zijn in hun eigen behoefte voorzien. Tevens heeft zij een stichting opgezet en met de donaties wil zij de mensen een beter leven geven.

Eye Connection sponsort  in 2015 eenmalig € 500,00 en vanaf 2016 € 2,50 voor elk afgesloten contract. Help mee deze mensen daar een beter lever te geven en sluit je contracten af via Eye Connection. Het kost jou niets en zo doneer je automatisch aan deze stichting.

Wil je er meer over weten ga dan naar www.angels4angels.nl