Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Wie ben ik?

  • Wie is Eye Connection?

Eye Connection is een adviesbureau met veel kennis van diensten als vaste en mobiele telefonie, ADSL en VoIP. Bij mij staat goede service en persoonlijk advies voorop. Als klant van Eye Connection krijg je een persoonlijke adviseur die elke minuut van de dag jouw vragen op het gebied van telecom beantwoordt. Die je ook persoonlijk adviseert en informeert over de mogelijkheden die bij je passen.

Alice0683zw - kopie
Alice Scheerder is bij toeval terecht gekomen in de telecom. Zij maakte als apothekersassistente een overstap naar accountmanager in een bedrijf wat net gestart was. Dit bedrijf wilde een nieuw product in de markt zetten op Ayurvedisch gebied. Na een half jaar ging dit bedrijf failliet en moest zij een andere baan gaan zoeken. Zij kwam in aanraking met telefonie en is als zelfstandig ondernemer Eye Connection gestart met alleen vaste telefonie.

Mede door de vraag van klanten heeft zij dit uitgebreid tot alle diensten die Eye Connection nu kan leveren. Haar passie voor dit dynamische vak maakt dat zij na bijna 14 jaar nu nog net zo gedreven is als in het begin. Zij weet duidelijkheid te verschaffen in de mistige materie en vindt het een sport om iedere klant een uiteindelijke besparing te kunnen leveren. Daarnaast is zij voor de klanten een aanspreekpunt en neemt het vele werk en de zorgen die telefonie met zich mee kan brengen uit handen.
Naast Eye Connection heeft Alice als hobby zingen in een band en slaat zij af en toe een balletje op de tennisbaan. Zij heeft een dochter en zoon, waar ze graag gezellige dingen mee doet.